ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Прекратиха гостуването на Ювентус (Малчика) в Бяла заради бой между играчи

PostHeaderIcon Прекратиха гостуването на Ювентус (Малчика) в Бяла заради бой между играчи

Новини
Контролната среща на Ювентус (Малчика) срещу Бенковски (Бяла) беше прекратена заради побой между играчи от двата отбора. Двубоят се игра на 26 юли привечер в град Бяла, като при резултат 3:1 за домакините футболистът от Бенковски Даниел Панайотов и играчът на гостите Владислав Кинчев стигнаха до саморазправа, като си размениха удари, което принуди главния съдия да спре мача. Припомняме, че преди десетина дни двата състава изиграха първата контрола помежду си, която завърши с равенство - 3:3. Сега домакините от Бяла имаха превес в началото на срещата, като до 20-ата минута вече водеха с 2:0. Първо в 5-ата минута след една флангова атака последва дълго центриране, което намери Борислав Джарнавлиев и той с прецизен шут с левия крак намери ъгъла и откри - 1:0.

В 20-ата защитата на Ювентус направи груба грешка, която беше наказана от Димитър Брашнаров, който удвои. Шест по-късно гостите се върнаха в мача, като Ивайло Дюлгеров отбеляза хубав гол с глава, след центриране отдясно. При попадението топката се удари в горната греда и влезе в мрежата.

След почивката футболистите от Малчика се скъсаха да пропускат, като на четири пъти оставаха сами срещу вратаря на Бенковски, но така и не успяха да го преодолеят. И както се случва обикновено, голът падна в тяхната врата. В 60-ата минута Любомир Любенов сбърка фатално в отбрана, като домакините направиха бърза контра по дясното крило. Последва пас в наказателното поле, където останалият сам Николай Иванов от точката на дузпата не сбърка и покачи на 3:1.

Така се стигна до 75-ата минута, когато при едно статично положение в полза на Ювентус бившият футболист на Локомотив (Горна Оряховица) Даниел Панайотов удари грубо без топка Владислав Кинчев, който му отвърна със силно кроше и след настъпилото меле главният рефер прекрати двубоя.

Това беше пета поредна контрола на "черно-белите" от Малчика, като в досегашните проверки футболистите на Радослав Йорданов все още нямат победа. На два пъти Ювентус загуби от Академик (Свищов) - 1:6 в крайдунавския град и 4:5 в Малчика. Равенство 3:3 с Бенковски и сегашният прекратен спаринг при 1:3, както и поражение с 0:5 при гостуване в Луковит на местния Ботев.

Следващата приятелска среща на Ювентус ще бъде на 29 юли с Олимпик (Галата), като все още се уточнява домакинството на двубоя.

Ювентус: Веселин Ганчев (46 Вилислав Врайков), Йонко Коев, Любомир Йозов, Николай Петров, Любомир Любенов, Владислав Кинчев, Пепо Петров, Николай Генов, Сергей Стефанов, Ивайло Дюлгеров, Кристиян Коев.


Добавено в: Вторник, 28 Юли 2015 08:17

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.