ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Северозападната "В" група стартира през август с 16 отбора

PostHeaderIcon Северозападната "В" група стартира през август с 16 отбора

Новини
Новото първенство в Северозападната „В“ група ще стартира на 9 август, като в шампионата ще се включат 16 отбора, пише sport-vt.com. Другата възможна дата за начало на първенството е 16 август, като решението за това кога ще се играят мачовете от първия кръг ще бъде съобразено с останалите "В" групи. Ръководството на Зоналния съвет ще събере представителите на тимовете на 24 юли на съвещание, на което ще бъдат уточнени всички подробности. Непосредствено след това ще се проведе заседание на ЗС, в който влизат и шефовете на областните футболни централи. За 25 юли е насрочен семинарът на съдиите и делегатите, които обслужват първенството в третия ешалон. Предстои да се определи домакинството му, но почти сигурно е, че обучението и тестовете ще са в Правец.

През сезон 2015/2016 г. в Северозападната "В" група ще играят четири тима от Плевенски регион - Левски 2007, Партизан (Червен бряг), Ювентус (Малчика) и новаците от Вихър (Славяново). Включването на отбора от Славяново е все още под въпрос, но до зоналното съвещание ще се разбере дали той ще участва през новия сезон във "В" група. Тимовете, които ще продължат да участват в групата са Етър (ако не получи покана за "Б" група), Академик (Свищов), Бдин (Видин), Павликени, Янтра (Габрово), Ботев (Козлодуй), Ком (Берковица) и Ботев (Луковит).

Съставът се допълва от изпадналия от втора дивизия Ботев (Враца), както и от новите членове - Кариана (Ерден), Трявна и Севлиево, който ще участва с отбор, различен от Видима-Раковски.


Добавено в: Четвъртък, 25 Юни 2015 19:20

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.