ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Габровският съдия Павел Мичев с наряд за сблъсъка между Спартак (Плевен) и Академик (Свищов)

PostHeaderIcon Габровският съдия Павел Мичев с наряд за сблъсъка между Спартак (Плевен) и Академик (Свищов)

Новини
Павел Мичев от Габрово е определен от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново да ръководи дербито на 21-ия кръг от първенството на Северозападната "В" група между отборите на Спартак (Плевен) и Академик (Свищов). Негови асистенти ще бъдат съгражданите му Даниел Ников и Енчо Енчев. Търновците Кознички и Иванов ще са съответно четвърти съдия и дежурен делегат на срещата. Любопитното е, че Павел Мичев свири през есента и двубоя между същите два тима, който се състоя в Свищов и завърши при нулево равенство. Същият рефер надуваше свирката и на мача във Видин между Бдин и Спартак, загубен от плевенчани с 0:2. Габровецът беше изпратен и за срещата от първия кръг между "синьо-белите" и Ювентус (Малчика), в който спартаковци спечелиха убедително с 6:0. Припомняме, че мачът между плевенчани и "студентите" от Свищов трябваше да се играе по програма на 3 май от 18.00 часа, но беше изтеглен с ден по-рано, на 2 май (събота) от 15.30 часа, заради прякото му излъчване по телевизия Канал 3.

Плевенска съдийска тройка пък ще съблюдава за спазването на футболните правила на областното и общинско дерби между Ювентус (Малчика) и Левски 2007. Румен Христов ще бъде главен рефер, а негови помощници - Мартин Мачев и Румен Цветков. Четвърти съдия ще е Георги Гинчев от Павликени, а Александър Димитров от Плевен - дежурен делегат. Срещата се очаква с огромен интерес от местните любители на футбола, като домакините от Малчика са решени да си върнат на левскарите за загубата им през първия полусезон с 0:1.

Другият важен за класирането в челото мач, между Бдин и Етър, е поверено на Николай Малджански от Монтана, Никола Атанасов от Велико Търново пък ще свири Ботев (Луковит) и Ботев (Козлодуй), а Георги Давидов, също от старопрестолния град, ще ръководи срещата между Павликени и Ком (Берковица).


Добавено в: Петък, 01 Май 2015 10:21

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.