ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Пращат елитен рефер за дербито Левски 2007 - Етър

PostHeaderIcon Пращат елитен рефер за дербито Левски 2007 - Етър

Новини
Топ-реферът в България Георги Йорданов ще ръководи дерби-срещата от предстоящия 16-ти кръг на Северозападната "В" група между Левски 2007 и Етър (Велико Търново). Двубоят е на 29 март (неделя) от 15.00 часа и ще бъде предаван пряко по телевизия Канал 3. Помощници на Йорданов ще бъдат неговите съграждани от Габрово Даниел Ников и Калин Кинов, а за четвърти съдия е определен Росен Гановски от Враца. Дежурен делегат на мача ще бъде друг врачанин - Димитър Масурански. Припомняме, че срещата в град Левски се очаква с голям интерес, както от местните привърженици на футбола, така и от феновете от Плевен и Велико Търново. Гостите нямат право на грешка, а в състава на домакините, които заемат престижното пето място, играят доста бивши плевенски футболисти, което прави изхода на двубоя непредвидим.

За гостуването на Ювентус (Малчика) в Павликени от БФС са определили съдийска бригада от Ловеч с главен рефер Никола Петров и асистенти Дочо Михов и Тихомир Маринов. Мачът предвещава да бъде доста оспорван, тъй като домакините заемат 11-то място с актив от 10 точки, а "черно-белите" от Малчика са седми с 19.

Великотърновска съдийска тройка пък ще съблюдава за спазване на футболните правила по време на гостуването на Партизан (Червен бряг) в Берковица на местния Ком. Стоян Денев ще надува свирката, а по тъчлиниите ще развяват флага Георги Дойнов и Добрин Добринов. Четвъртият рефер и дежурният делегат са от Плевен, съответно Георги Георгиев и Александър Димитров. Дунавското дерби между Ботев (Козлодуй) и Академик (Свищов) е поверено на тройка съдии от Плевен - Мирослав Михайлов, Георги Славов и Мартин Мачев.

Припомняме, че плевенският Спартак няма да играе в този кръг, тъй като по програма "синьо-белите" трябваше да пътуват за Севлиево за среща с Видима-Раковски. Поради отказването на севлиевци от по-нататъшно участие в първенството на тима на Бойко Цветков ще им бъде присъдена служебна победа с 3:0.


Добавено в: Петък, 27 Март 2015 10:24

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.