ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан измъкна точка от Янтра у дома в голово шоу, Левски 2007 загуби в Свищов

PostHeaderIcon Партизан измъкна точка от Янтра у дома в голово шоу, Левски 2007 загуби в Свищов

Новини
Партизан (Червен бряг) и Янтра (Габрово) изиграха истински голов екшън в среща от 15-ия кръг на Северозападната "В" група. Домакините бяха на косъм от домакинска загуба, но в крайна сметка, след като губеха с 1:3, успяха да изравнят и да спечелят точка. Още в 5-ата минута гостите поведоха чрез Пламен Кожухаров, но шест по-късно Димитров изравни. Кожухаров направи резултата 1:3, като оформи своя хеттрик, но 5-6 минути преди почивката Партизан се върна в мача чрез попадение на своя капитан Цветан Петров. Малко след подновяването на играта футболистите от Червен бряг изравниха, като автор на гола стана дошлият през зимната пауза халф Цветомир Петков.

До края на срещата габровци могат да съжаляват, че не взеха победата, тъй като изпуснаха няколко добри възможности да реализират четвърти гол. Бранител на Партизан изчисти от голлинията след удар с глава на Минчев, а веднъж и гредата помогна на домакините. Равенството в двубоя остави Янтра на точка пред своите противници от Партизан, като габровският тим е осми с 18 точки, а червенобрежани заемат деветата позиция със 17.

В друг мач от кръга в Свищов местният Академик спечели с 2:0 срещу гостуващият му Левски 2007. С оглед на показаното от двата отбора успехът на "студентите" бе напълно заслужен. Герой на мача стана Добри Петров, когото гостите така и не успяха да спрат. В 33-ата минута Радосвет Чанов проби и центрира, към връхлитащият Петров, който с глава насочи неспасяемо топката в мрежата за 1:0. Отново той бе точен в 87-ата минута. За цял мач левскарите отправиха само един точен удар. Светослав Бърканичков стреля силно от 30 метра, но стражът на домакините Димитър Пантев внимаваше и спаси.

Независимо от поражението тимът на Левски 2007 запазва петото място във временното класиране със спечелени 23 точки. Отборът от град Левски изостава с цели 7 точки зад Академик, но изпреварва Ботев (Луковит) с две. В следващия 16-ти кръг на левскарите предстои много тежко домакинство, като на 29 март (неделя) от 17.00 часа ще приемат силния тим на Етър (Велико Търново). В същото време Партизан (Червен бряг) ще пътува до Берковица за труден сблъсък с Ком.


Добавено в: Понеделник, 23 Март 2015 11:10

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.