ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ювентус изкопчи важна победа над Ботев (Козлодуй)

PostHeaderIcon Ювентус изкопчи важна победа над Ботев (Козлодуй)

Новини
Отборът на Ювентус (Малчика) изкопчи важен успех като домакин с 1:0 над Ботев (Козлодуй) в двубой от 15-ия кръг на Северозападната "В" група. Гостите, които нямат победа до момента, можеха да си тръгнат и с точка, но минута преди края влезлият като резерва в ролята на централен нападател вратар Ивайло Върганов нацели с глава гредата зад Веселин Ганчев. През първото полувреме играта беше равностойна, като се водеше основно в средата на терена. Все пак малко преди почивката домакините успяха да поведат. Първо в 44-ата минута главният съдия Георги Давидов от Велико Търново отмени попадение на Ювентус заради засада, дело на Венелин Лазаров. В следващата атака обаче кълбото отново влезе в мрежата на Павликени, като този път "черно-белите" ликуваха. Владислав Кинчев отне една топка в средата на терена, подаде към Константин Генков, който напредна отдясно, излъга един бранител и с хубав пас намери непокрития в малкото наказателно поле нападател Ивайло Дюлгеров, който вкара победното попадение за своя тим - 1:0.

През втората част двата отбора продължиха да водят здрава битка, като гостите се опитваха да изравнят, но повечето положения бяха пред тяхната врата. Пропуски пред гола за Ювентус направиха веднъж Константин Генков, както и на два пъти влезлият като резерва Сергей Стефанов. В края футболистите от Козлодуй създадоха няколко мелета, при едно от които удариха и греда, но това беше всичко и домакините се поздравиха с крайния успех в мача. Контузия в редиците на тима от Малчика получи защитникът Йонко Коев, който беше заменен принудително в 55-ата минута от Ивайло Иванов.

Победата изстреля Ювентус на седмото място във временното класиране с актив от 19 точки, на две зад шестия Ботев (Луковит) и на една пред Янтра (Габрово). В следващия 16-ти кръг, който ще се състои на 29 март (неделя) от 17.00 часа, отборът от Малчика ще гостува на единадесетия ФК Павликени.

Ювентус игра със следния състав в мача: Веселин Ганчев, Любомир Йозов, Валентин Антонов, Преслав Кочев, Йонко Коев (55 Ивайло Иванов), Любомир Любенов (78 Николай Петров), Венелин Лазаров, Владислав Кинчев, Тони Панков, Константин Генков (70 Сергей Стефанов), Ивайло Дюлгеров.


Добавено в: Неделя, 22 Март 2015 19:37

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.