ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Разпускат футболистите на Спартак (Плевен) във ваканция от 1 декември

PostHeaderIcon Разпускат футболистите на Спартак (Плевен) във ваканция от 1 декември

Новини

Въпреки че есенният полусезон на Северозападната "В" аматьорска футболна група приключи на 16 ноември мъжкият тим на Спартак продължава да тренира, информира "Посредник". Всеки ден спортно-техническият щаб извежда играчите на редовно занимание. Единственият, който тренира на облекчен режим е Тихомир Тодоров, който лекуваше трайна контузия. Полузащитникът ще се присъедини към съотборниците си в началото на зимната подготовка. Старши треньорът Бойко Цветков уточни, че тренировъчният процес ще продължи до края на тази седмица. От 1 декември отборът излиза в почивка. Според плановете на треньорския екип ваканцията ще продължи до към 10 януари 2015 година.

Почивката обаче касае само футболистите. Треньорското трио Цветков - Илия Войнов - Ботьо Ботев вече обмислят комплектоването на състава за пролетния дял от шампионата. Със сигурност ще бъде извършена селекция. Вече се работи по нея.

"Ще подсилим състава във всички линии. Държа да подчертая, че ще вземем само млади перспективни момчета, а не гръмки имена, които са в залеза на кариерата си", уточни Цветков. Проведени са вече и начални разговори с конкретни футболисти. Имената им ще бъдат оповестени след като всичко около привличането им стане факт.

Със сигурност ще има и освободени. Набелязаните обаче ще научат за решението на треньорите едва след като пристигнат заместниците им. Все още не е определена конкретна дата за старт на зимната подготовка. Умува се също и къде ще протече тя. Още през идния месец обаче започва договарянето на съперници от професионалния футбол за контролни срещи. Желанието на Бойко Цветков е отборът му да изиграе 6-8 приятелски мача до началото на втората част от шампионата.


Добавено в: Вторник, 25 Ноември 2014 12:06

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.