ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Габровски съдия за трети път с наряд за мач на Спартак (Плевен)

PostHeaderIcon Габровски съдия за трети път с наряд за мач на Спартак (Плевен)

Новини
Габровецът Павел Мичев ще ръководи дербито от предстоящия 12-ти кръг от първенството на Северозападната "В" група между отборите на Бдин (Видин) и Спартак (Плевен). Това е трети двубой на рефера от града на Рачо Ковача, който ще свири на "синьо-белите" от началото на сезона. Преди това Мичев беше главен арбитър на срещата от първия кръг между Спартак и Ювентус (6:0), както и на възловия мач Академик (Свищов) - Спартак, завършил при нулево реми. Асистенти на габровеца ще бъдат съгражданите му Енчо Енчев и Никифор Велков. За дежурен делегат е определен Николай Василев от Монтана, а за четвърти съдия - Симеон Къчовски от Враца. Срещата във Видин ще се предава пряко по телевизия Канал 3 и ще започне от 15.00 часа на 2 ноември, неделя.

Врачанска съдийска тройка пък ще следи за спазването на футболните правила по време на областното дерби между Ситомир (Никопол) и Ювентус (Малчика). Тя е в състав - Илиян Маринов (главен), Ивайло Живков и Цветан Христов (помощници).

Интересният двубой между Левски 2007 и Янтра (Габрово) ще свири търновецът Светослав Стефанов, а странични рефери ще бъдат Георги Дойнов и Едуард Кендерян, също от старопрестолния град. Двата отбора са съседи в класирането, като Бърканичков и компания са шести с 16 точки, а габровци - осми, с две по-малко.

В Червен бряг на мача Партизан и ОФК Павликени от ЗС на БФС са изпратили ловешка съдийска бригада. Срещата ще ръководи Никола Петров, а по тъчлиниите ще вдигат флага Пламен Хинков и Венцислав Банчев.

Другото дерби на кръга между Етър и Видима-Раковски ще свири Румен Христов от Плевен, а ще му помагат Георги Славов и Асен Крумов, които също са от нашия град.


Добавено в: Петък, 31 Октомври 2014 11:45

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.