ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Насрочиха отложените мачове от 11-ия кръг за 16 ноември

PostHeaderIcon Насрочиха отложените мачове от 11-ия кръг за 16 ноември

Новини
Шестте отложени срещи от 11-ия кръг на Северозападната "В" група, които трябваше да се играят на 26 октомври, ще се проведат на 16 ноември. Това информират от Зоналния съвет на Българския футболен съюз. Така двубоите Спартак (Плевен) - Ситомир (Никопол), Ювентус (Малчика) - Партизан (Червен бряг), Ботев (Луковит) - Левски 2007, Павликени - Етър (Велико Търново), Видима-Раковски (Севлиево) - Академик (Свищов) и Янтра (Габрово) - Ком (Берковица) ще се състоят след провеждането на последния есенен кръг, който по програма е предвиден за 9 ноември. По този начин краят на първия полусезон се отлага с една седмица.

Този вариант е добър от гледна точка на факта, че няма да има мачове през седмицата, което щеше да затрудни някои от отборите, чиито футболисти работят. За съжаление отлагането на двубоите за след края на редовния сезон не е в полза за отбора на Спартак, тъй като в предстоящото дерби срещу Бдин във Видин, от състава ще отсъства титулярният централен бранител Кристиян Григоров, който е наказан за един мач.

Най-вероятно за негов заместник ще бъде предпочетен юношата Васил Михайлов, който в последните няколко срещи на "синьо-белите" се включи доста добре и показа стабилна игра и завиден потенциал.

Припомняме, че двубоят между Бдин и Спартак, който ще се проведе на 2 ноември (неделя) ще бъде предаван пряко по телевизия Канал 3, като началото на живото предаване е предвидено за 15.00 часа.


Добавено в: Вторник, 28 Октомври 2014 13:26

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.