ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Съдии от Ловеч за мача Спартак - Ситомир

PostHeaderIcon Съдии от Ловеч за мача Спартак - Ситомир

Новини
Съдийска тройка от Ловеч определиха от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново да ръководи предстоящия мач от 11-ия кръг на Северозападната "В" група между отборите на Спартак (Плевен) и Ситомир (Никопол). Главен рефер ще бъде Никола Петров, а негови асистенти - Ивелин Драгнев и Дочо Михов. За четвърти арбитър е избран Емил Любенов от Видин, а дежурен делегат на срещата ще е неговият съгражданин Иван Гаврилов. Двата тима излизат в двубоя от коренно различни позиции, като домакините са абсолютни лидери в групата, а гостите от крайдунавския град са твърдо последни с актив от само една точка. За "синьо-белите от Плевен няма да играе централния бранител Кристиян Григоров, който е наказан за един мач, заради натрупани пет поредни жълти картона. За състава от Никопол пък няма да излезе на терена Цветослав Караджов, който също търпи санкция от една среща, заради наказание.

Областното дерби между Ювентус (Малчика) и Партизан (Червен бряг) е поверено на главния съдия от Велико Търново Светослав Стефанов, като негови помощници ще бъдат свищовлиите Асен Атанасов и Велизар Генчев. За тима на домакините в игра се завръща изтърпелият наказание от 1 мач Николай Петров, а в състава на "партизаните" ще отсъства Калоян Тодоров, който получи червен картон по време на двубоя със Спартак (Плевен) от 10-ия кръг и е наказан за 1 среща.

Интересното гостуване на Левски 2007 в Луковит на местния Ботев ще бъде свирено от рефера от Враца Илиян Маринов, а по тъчлиниите ще развяват флага съгражданите му Стоян Стоянов и Владимир Вълов. Двубоят е интригуващ, тъй като двата отбора са съседи в класирането. Левски 2007 е шести с 16 точки, а луковитските футболисти заемат седмото място с точка по-малко.

Двамата странични съдии, както и четвъртия рефер на мача между Бдин (Видин) и Ботев (Козлодуй) са от Плевен. Петко Филипов и Георги Георгиев ще маркират засадите по крайните линии, а табелата за смени ще вдига Павел Георгиев. Плевенчанинът Мирослав Михайлов пък ще бъде четвърти арбитър на възловата среща от кръга между Видима-Раковски и Академик (Свищов). Делегат на двубоя в Севлиево ще бъде също човек от нашия град - Александър Димитров.


Добавено в: Петък, 24 Октомври 2014 09:10

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.