ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Трета победа за Спартак в турнира за Купата на Аматьорската лига

PostHeaderIcon Трета победа за Спартак в турнира за Купата на Аматьорската лига

Новини
Трети съперник отстрани Спартак (Плевен) в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. След като елиминираха последователно Левски 2007 и Ювентус (Малчика), днес момчетата на Бойко Цветков се справиха като гости и с отбора на ОФК Павликени, като го победиха с 3:2. Така "синьо-белите" продължават напред в надпреварата. За плевенчани играха основно резервите и по-младите играчи на клуба. Още през първото полувреме спартаковци показаха, че са дошли за победа и до 30-ата минута вече водеха с 2:0. На два пъти се разписа Венцислав Миленов, като първо вкара с глава, а малко по-късно реализира след самостоятелна акция. 5-6 минути преди почивката домакините намалиха, след като изпълниха точно дузпа за нарушение на централния защитник на Спартак Кристиян Григоров.

През вторите 45 минути тимът от Павликени се опита да изравни, но плевенските футболисти отговориха с много бързи контраатаки. При една от тях крилото Ивайло Дангуров беше съборен в наказателното поле, за което главния съдия отсъди дузпа и потърпевшият хладнокръвно я реализира за 3:1. Четвърт час преди края домакините отново върнаха едно попадение, като вкараха втори 11-метров наказателен удар отсъден в тяхна полза. До края Спартак запази преднината си и след 3:2 очаква следващия си съперник в аматьорския турнир.

След мача стана ясно, че Кристиян Григоров, който получи жълт картон за нарушението при първата дузпа за Павликени, ще бъде наказан за натрупани пет последователни предупреждения и ще пропусне домакинството на Спартак със Ситомир тази неделя. Хубавото в случая е, че снажният бранител ще бъде на линия за ключовото дерби с Бдин във Видин на 2 ноември.


Добавено в: Сряда, 22 Октомври 2014 19:34

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.