ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ювентус игра добре срещу Етър в Дебелец, но рухна в края

PostHeaderIcon Ювентус игра добре срещу Етър в Дебелец, но рухна в края

Новини
Отборът на Ювентус (Малчика) допусна трета поредна загуба в първенството на Северозападната "В" група. Днес при гостуването си на Етър на стадион "Христо Ботев" в Дебелец момчетата на Иво Братанов и Радослав Йорданов играха сравнително добре, но с два гола в самия край на срещата символичните домакини взеха победата с 4:1. Резултатът не е толкова реален, като се има предвид, че до 85-ата минута "болярите" водеха само с 2:1. Първото полувреме етърци държаха инициативата, но гостите от Малчика използваха всяка удобна възможност да контраатакуват, като на два пъти дори можеха да поведат. И двете положения пропиля Константин Генков. Първо в 13-ата минута след хубав пас от Ивайло Дюлгеров, нападателят остана сам срещу стража на домакините Венци Димитров, но той спаси с крак, а в 29-ата отправи силен шут, но отново вратарят на Етър изби в корнер и запази вратата си суха.

В последните минути на полувремето Етър натиснаха здраво и на няколко пъти застрашиха опасно вратата пазена от Веселин Ганчев. В 38-ата минута Радослав Анев стреля опасно, но Ганчев изби в корнер, а след това последваха два последователни удара на Николай Николаев, които бяха избити пред голлинията. Така първите 45 минути завършиха без гол - 0:0.

След почивката търновци се хвърлиха в атаки и закономерно се поздравиха с успех. В 54-ата минута Иван Петков бе съборен в пеналта от Валентин Антонов и реферът Николай Малджански отсъди доста спорна дузпа, която дори домакините не разбраха за какво точно беше свирена. От бялата точка Николаев стреля майсторски в горния десен ъгъл и откри - 1:0. Само две по-късно след центриране отляво Иван Петков с глава успя да удвои.

В следващите минути домакините свалиха малко темпото и това беше използвано по най-добрия начин от футболистите на Ювентус. В 81-ата минута Константин Генков навърза двама защитници, излъга вратаря на Етър и вкара хубав гол за 2:1. За повече, обаче силите на гостите не стигнаха, като дори "виолетовите" в последните пет минути направиха победата си по-категорична. В 85-ата Николай Петров изведе перфектно в пеналта Димитър Байдаков, който с едно докосване елиминира вратаря и покачи на 3:1. В 90-ата току-що влезлият като резерва Георги Колев отбеляза и фиксира крайното 4:1.

В следващия 11-ти кръг тимът на Ювентус ще се изправи в Малчика в интересно областно дерби срещу Партизан (Червен бряг). Двубоят ще се състои на 26 октомври (неделя) от 14.30 часа.

Ювентус: Веселин Ганчев, Любомир Йозов, Валентин Антонов, Любомир Любенов (60 Венелин Лазаров), Йонко Коев, Владислав Кинчев, Преслав Кочев (80 Николай Генов), Тони Панков, Мариян Герашки (68 Любомир Петров), Константин Генков, Ивайло Дюлгеров.


Добавено в: Неделя, 19 Октомври 2014 18:25

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.