ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Търновецът Александър Марков свири областното дерби между Спартак (Плевен) и Левски 2007

PostHeaderIcon Търновецът Александър Марков свири областното дерби между Спартак (Плевен) и Левски 2007

Новини
Съдията от Велико Търново Александър Марков ще свири областното дерби между Спартак (Плевен) и Левски 2007, което ще се играе тази неделя, 28 септември от 17.00 часа. Негови асистенти ще бъдат съгражданите му Недялко Матанов и Едуард Кендерян. Четвъртият рефер и дежурният делегат са от Враца, съответно Цветан Христов и Румен Христов. Това ще бъде трети пореден мач на "синьо-белите", който ще бъде ръководен от съдийска тройка от старопрестолния град. Срещата между двата отбора предвещава да бъде интригуваща, тъй като футболистите от град Левски изостават само с пет точки зад лидерите от Спартак.

Сблъсъкът между Ювентус (Малчика) и Ком (Берковица) ще води съдийска бригада от Габрово с главен рефер Петър Кузев и помощници Даниел Ников и Енчо Енчев. Срещата е много важна за домакините, които при една евентуална победа ще се укрепят в средата на таблицата за класиране.

Регионалното дерби между Партизан (Червен бряг) и Ботев (Козлодуй) е поверено на Даниел Цолов от Монтана, като ще му асистират видинчаните Антоан Стефанов и Даниел Иванов. Домакините също ще гонят задължителен успех, но трябва да припомним, че наскоро козлодуйци бяха поети от опитния плевенски специалист Вачко Маринов и това предвещава мачът да бъде доста оспорван.

Трудното домакинство на Ситомир срещу Етър (Велико Търново) ще ръководят съдии от Враца. Симеон Къчовски ще надува свирката, а флаговете ще вдигат Владимир Вълов и Симеон Филов. До момента тимът от Никопол е без актив след шест поредни загуби, като дори точката от предстоящия двубой ще бъде успех за футболистите от крайдунавския град.

От ЗС на БФС информират още, че срещата от седмия кръг между Павликени и Янтра (Габрово) е изтеглена с час по-напред и ще започне в 16.00. Причината е, че двубоят ще бъде предаван пряко по телевизия Канал 3. Всички останали мачове от кръга са без промяна в началния час - 17.00.


Добавено в: Петък, 26 Септември 2014 11:20

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.