ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан отнесе пет гола от Етър

PostHeaderIcon Партизан отнесе пет гола от Етър

Новини
Отборът на Партизан (Червен бряг) се представя доста неубедително от началото на първенството на Северозападната "В" група. Днес футболистите на Григор Петков бяха отнесени в Трявна от Етър с 0:5 в среща от шестия кръг на сезон 2014/2015 г. "Болярите", които играят домакинствата си в планинското градче, имаха териториален превес още от началото на мача, като гостите се опитваха да противодействат със стабилна игра в защита. Все пак в 25-ата минута Етър поведоха, като Димитър Байдаков центрира отдясно и Николаев много красиво с глава завъртя топката в мрежата за 1:0. В минутите след гола "червенобрежани" търсеха възможности за атака и създадоха две положения. В 34-ата минута Владимир Русинов стреля опасно на педя над напречната греда, а отново той от добра позиция би в ръцете на стража на домакините Венци Димитров. В 38-ата минута Тодор Колев прецизно изведе Иван Петков, който стреля хладнокръвно в десния ъгъл за 2:0.

През второто полувреме нещата на терена не се промениха особено, като домакините владееха повече топката, като създадоха няколко положения, които успяха да оползотворят. В 70-ата минута Иван Петков центрира към Тодор Колев, който с глава покачи на 3:0. Малко след това пък Петков бе изведен сам срещу вратаря и бе съборен от Дилян Димитров, като последва жълт картон и дузпа. От бялата точка Тодор Колев бе хладнокръвен и прати топката в ъгъла - 4:0.

До края положенията пред вратата на Партизан се редуваха едно след друго. В 86-ата минута Байдаков от чиста позиция би отблизо в тялото на Венцислав Кръстев. В даденото продължение на мача обаче той майсторски проби отдясно и пусна пред вратата на Иван Петков, за когото само остана да довкара топката - 5:0.

След поражението от Етър "партизаните" заемат девето място в класирането с шест точки и голова разлика 10:15. В следващия седми кръг тимът от Червен бряг ще търси втора победа в първенството, като на 28 септември (неделя) от 17.00 часа ще посрещне дванадесетия Ботев (Козлодуй).

Партизан игра със следния титулярен състав: Венцислав Кръстев, Галин Великов, Георги Петков, Цветослав Игнатов, Калоян Тодоров, Дилян Димитров, Венцислав Сълев, Цветан Петров, Владимир Русинов, Кирил Вълов, Теодор Лазаров


Добавено в: Неделя, 21 Септември 2014 21:38

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.