ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Левски 2007 удари Бдин с 2:0 и се доближи до върха

PostHeaderIcon Левски 2007 удари Бдин с 2:0 и се доближи до върха

Новини
Отборът на Левски 2007 победи гостуващия Бдин (Видин) с 2:0 в среща от 6-ия кръг на Северозападната "В" група. Възпитаниците на Красимир Станчев изковаха четвъртата си победа от началото на сезона и със спечелените три точки се доближиха само на две зад водача Спартак. Срещата беше предавана пряко по телевизия Канал 3 и поради тази причина беше пренасрочена с ден по-рано. В тима от град Левски личаха бившите играчи на плевенския Спартак Светослав Бърканичков, Мариян Блажев, Станислав Краев, Теодор Михайлов и влезлия като резерва Антонио Иванджиков, както и игралият за Белите орли вратар Иван Георгиев. Домакините откриха резултата още в 13-ата минута, когато ветеранът Бърканичков отбеляза отсъдената от главния съдия Георги Гинчев дузпа.

11-метровият наказателен удар беше отсъден за нарушение на вратаря на гостите Христо Матев срещу капитана на Левски 2007 Ивайло Иванов. Освен дузпа реферът показа и директен червен картон на стража на Бдин. Тъй като гостите нямаха резервен вратар, под рамката застана централният защитник Ивайло Иванов. До края на мача той се представи доста добре, като само още веднъж допусна противниковите нападатели да му отбележат гол. Това се случи в 38-ата минута, когато халфът на Левски 2007 Мариян Маринов покачи на 2:0 след прекрасен гол от воле.

През втората част домакините доминираха изцяло на терена, като само пропуските на Станислав Краев, Ивайло Иванов и Светослав Бърканичков ги лиши от по-голяма победа. Видинчани рядко стигаха до полето пред Георгиев и закономерно бяха победени. След този успех съставът на Левски 2007 има вече 13 точки в своя актив и заема временно второто място в подреждането, но трябва да се има предвид, че мачовете от този кръг на другите лидери в групата предстоят.

Победата на Левски 2007 над Бдин прави следващият им двубой от шампионата на Северозападната "В" група доста интересен. В седмия кръг Бърканичков и компания ще трябва да гостуват в Плевен на водача Спартак, като се очаква да се получи истинско областно дерби. Двубоят по програма трябва да се състои на 28 септември (неделя) от 17.00 часа на стадион "Плевен".


Добавено в: Събота, 20 Септември 2014 17:03

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.