ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан започна сезона с категорична победа над комшиите от Ботев (Луковит)

PostHeaderIcon Партизан започна сезона с категорична победа над комшиите от Ботев (Луковит)

Новини
Партизан (Червен бряг) започна новия сезон на Северозападната "В" група с категоричен успех с 4:1 над съседите си от Ботев (Луковит). Противно на очакванията, че гостуващия тим, който беше изненадата през миналото първенство, ще си тръгне с точка или повече, не се оправдаха. Макар че, отборът от Луковит първи стигна до гол чрез бившия нападател на Партизан Милен Тонев, домакините не се отказаха и успяха да обърнат резултата в своя полза с голове на Калоян Тодоров, Юлиян Младенов, Момчил Стоянов и Теодор Лазаров, пише официалният сайт на клуба. Срещата беше предавана пряко по телевизия Канал 3 и стана достояние на футболните фенове в цялата страна. Официален дебют пред собствена публика направи и новият старши-треньор на Партизан Григор Петков.

Независимо от финансовите и кадрови проблеми "червенобрежкият" тим започна по-добре мача и създаде няколко удобни възможности за повеждане в резултата. Пропуски пред вратата на съперника направиха Теодор Лазаров и на два пъти Петьо Славчев. Ботев откри в 19-ата минута, когато Милен Тонев се възползва от колективна грешка в защитата на домакините, напредна в половината на Партизан и реализира в левия ъгъл на вратата на Кръстев за 0:1. Въпреки гола, футболистите от Червен бряг продължиха да диктуват събитията на терена и стигнаха до изравнителен гол след само 3 минути игра. Калоян Тодоров изпълни отлично пряк свободен удар отляво на вратата на гостите и изненада вратаря Антонов за 1:1.

През втората част Партизан тотално надигра своя противник, като отбеляза нови 3 гола. В 60-ата минута Цветан Петров подаде към Юлиян Младенов, който реализира за 2:1 с плътен удар от границата на наказателното поле. В 65-ата минута Цветан Петров изведе Момчил Стоянов сам срещу вратаря на гостите и юношата реализира с глава за 3:1. Десет минути преди последния съдийски сигнал, след топовен удар на Юлиян Младенов, топката се отби от напречната греда, а Теодор Лазаров бе най-съобразителен в наказателното поле и отбеляза с глава, оформяйки крайния резултат в мача - 4:1.

Другите два отбора от Плевенска област се представиха на двата полюса. Левски 2007 изковаха ценна победа с 1:0 у дома над Ботев (Козлодуй). Победният гол за домакините отбеляза в 80-ата минута ветеранът Светослав Бърканичков. Ситомир не успя да зарадва своите привърженици по случай празника на Никопол и загуби вкъщи от силния тим на Видима-Раковски с 0:2. Попаденията за успеха на севлиевци вкараха Младен Николаев в 32-ата минута, а бившият футболист на Спартак (Плевен) Йоан Петков удвои пет минути преди почивката.

В следващия втори кръг Партизан гостуват на Янтра в Габрово, а Ситомир ще имат визита в Луковит на Ботев. Левски 2007 ще бъдат отново домакини, като на 24 август (неделя) от 18.00 часа ще посрещнат Академик (Свищов).


Добавено в: Понеделник, 18 Август 2014 11:26

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.