ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак (Плевен) ще атакува "Б" група с доста променен състав

PostHeaderIcon Спартак (Плевен) ще атакува "Б" група с доста променен състав

Новини
В неделя от 18.00 часа на стадион "Плевен" любителите на футбола от нашия град ще станат свидетели на първия мач от новия сезон на любимците им от Спартак. "Синьо-белите" ще излязат срещу новия член на Северозападната "В" група - Ювентус (Малчика). Вчера в БФС от клуба картотекираха за новото първенство 21 футболисти. От тях цели 13 са новите играчи, които не са участвали в мачовете на Спартак през миналия сезон. Така плевенчани ще започнат борбата за промоция в "Б" група с доста променен състав. Все пак част от основните футболисти, които са и гръбнака на тима, останаха в Плевен.

Екипът на Спартак и през новия шампионат ще обличат братята Тихомир и Любомир Тодорови, халфовете Васил Шопов и Венци Миленов, както и вратарят Станислав Антонов. В Плевен се завръщат бившите играчи на отбора Кристиян Григоров, Ивайло Дангуров, както и новия капитан на състава Любомир Иванов. Със Спартак продължават да играят и юношите Лъчезар Кънчев и Васил Михайлов, като към тях можем да прибавим и новопривлечените в мъжкия състав Виктор и Кристиян Иванови.

Бяха привлечени млади и перспективни футболисти, като петима дойдоха от шампиона Лудогорец - Радослав Михайлов (вратар), Ивелин Лазаров, Любомир Христов, Марио Илиев и Антони Иванов. В центъра на отбраната много добре се включи в мачовете от подготовката доскорошния играч на Сливен - Петър Стоянов. В атака "синьо-белите" ще разчитат през сезон 2014/2015 г. и на снажния централен нападател Стефан Христов, който за последно игра в "А" група за тима на Любимец.

Още двама млади играчи подсилиха Спартак - стражът Искрен Игнатов, дошъл от Севлиево, както и десния атакуващ халф Светлин Симеонов, който е плевенчанин и се завръща от Берое (Стара Загора).

Като цяло старши треньорът на плевенчани Бойко Цветков трябва да е доволен, тъй като с малко работа и правилно сглобен състав от Спартак може да се очакват добри мачове през започващото футболно първенство. Най-вероятно основната титулярна единадесеторка на отбора ще изглежда така: Станислав Антонов, Любомир Христов, Петър Стоянов, Ивелин Лазаров, Кристиян Григоров, Тихомир Тодоров, Венцислав Миленов, Васил Шопов, Любомир Тодоров, Антони Иванов и Любомир Иванов. Потенциални титуляри в хода на сезона могат да бъдат и Стефан Христов, Марио Илиев, Лъчезар Кънчев и Васил Михайлов.

Днес от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново определиха съдиите за предстоящия мач между Спартак (Плевен) и Ювентус (Малчика). Главен рефер ще бъде Павел Мичев от Габрово с помощници Даниел Ников и Енчо Енчев. Като четвърти съдия е записан Дочо Михов от Ловеч, а дежурен делегат - Николай Николов, също от Ловеч.

От Плевенспорт пожелаваме успешен сезон на Спартак и нека в неговия край да си честитим завръщането в професионалния футбол, там където е мястото на плевенския отбор!


Добавено в: Петък, 15 Август 2014 12:10

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.