ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Академик (Свищов) с нов треньор за контролата със Спартак (Плевен)

PostHeaderIcon Академик (Свищов) с нов треньор за контролата със Спартак (Плевен)

Новини
Футболният отбор на Академик (Свищов), който ще играе през новия сезон в Северозападната "В" група, ще бъде с нов наставник за контролата в сряда със Спартак. Клубът се разделя с досегашния треньор Румен Стоянов по взаимно съгласие, информира sport-vt.com. Треньорската рокада е причината и да пропадне плануваната за 26 юли контрола в Севлиево с Видима-Раковски. От севлиевския клуб обявиха, че изненадващо от Свищов им се обадили, че няма да пътуват за проверката, като са изтъкнали причини от вътрешен характер - липса на възможност за окомплектоване на състава с достатъчен брой футболисти. Новият старши треньор на свищовлии ще бъде Борислав Борисов, потвърди новината изпълнителният директор на клуба Анатоли Дончев.

"Разделихме се с Румен Стоянов по взаимно съгласие. Причината да откажем контролата е, че през последната седмица с отбора тренираха едва 12 футболисти", заяви Дончев. Заедно с Румен Стоянов, който дойде точно преди година и води Академик в "Б" група, а после имаше намерение да продължи работата си и в Северозападната "В" група, си тръгва и неговият помощник Кристиян Толочик. Помощник-треньор на завръщащия се в своя роден клуб Борислав Борисов ще бъде Евгени Маринов.

При "студентите" вече се завръщат и техните бивши футболисти Иван Ганев, Красен Каравелов, Венцислав Георгиев и Калоян Каролев. Групата е нараснала вече на 18 играчи, ще има и още нови. Очаква се обратно да дойдат и Кристиян Тафраджийски и Ангел Цолов.

"Следващите контроли остават по график. На 30 юли гостуваме на Спартак (Плевен), а на 2 август със сигурност ще играем планирания мач с Видима-Раковски. Търсим съперник за 9 август, но първо ще изчакаме жребия, който ще се тегли на 1 август, за да видим дали стартираме като домакини, или на чужд терен", добави Анатоли Дончев.

Припомняме, че първата предвидена контролна среща между Спартак и Академик, която трябваше да се проведе на 19 юли в Плевен не се състоя, като причината беше в липсата на достатъчно налични футболисти в състава на свищовския тим. В същия ден "синьо-белите" договориха спаринг с отбора на Ботев (Луковит), в който победиха с 3:2.


Добавено в: Понеделник, 28 Юли 2014 17:19

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.