ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак допусна обрат в Бяла и загуби с 1:3

PostHeaderIcon Спартак допусна обрат в Бяла и загуби с 1:3

Новини
Футболистите на Спартак (Плевен) загубиха втората си контролна среща от предсезонната подготовка. Момчетата на Бойко Цветков допуснаха обрат при гостуването си в Бяла на местния Бенковски и независимо, че водеха на полувремето с 1:0, в крайна сметка паднаха с 1:3. Домакините решиха крайния изход на контролата за по-малко от четвърт час. Преди това обаче цели 70 минути плевенчани контролираха нещата и закономерно водеха. През първото полувреме "синьо-белите" надиграха Бенковски тотално и само могат да се сърдят на себе си, че не успяха да изковат победата още до почивката.

В средата на полувремето те вече имаха гол аванс след като Венцислав Миленов се измъкна сам срещу вратаря и го преодоля. Титулярните нападатели на гостите - Стефан Христов и Любомир Тодоров обаче действаха разконцентрирано в завършващата фаза и проиграха отлични възможности за гол. През втората част наставникът на спартаковци пусна в игра доста от резервите и юношите на тима. Въпреки това отново триото в атака Миленов - Христов - Тодоров се размина с нови попадения.

Домакините разчитаха предимно на контраатаки. В 70-ата минута усилията им дадоха резултат - 1:1. Малко след това удар от границата на наказателното поле изненада плевенския вратар - 2:1. Домакините затвърдиха успеха в 83-ата минута, когато надхитриха обърканата плевенска защита за 3:1.

За Спартак дебют направи преминалият през школата на Стоичков в Барселона Ивелин Лазаров. Изявите му бяха твърде противоречиви и на този етап не може да се каже дали ще бъде от полза за новия си клуб.

Следващата проверка на Спартак (Плевен) ще бъде в събота, 26 юли, когато "синьо-белите" отново ще гостуват, този път във Враца на местния Ботев. Срещата е предвидена за 18.00 часа на стадион "Христо Ботев". Плевенските футболисти ще имат възможност да вземат реванш от тима на Бенковски, като на 9 август (събота) ще се състои нов спаринг между двата отбора, но този път двубоят ще се проведе в Плевен.


Добавено в: Сряда, 23 Юли 2014 23:10

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.