ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан удари Видима-Раковски в Севлиево, Левски 2007 падна лошо у дома от Трявна

PostHeaderIcon Партизан удари Видима-Раковски в Севлиево, Левски 2007 падна лошо у дома от Трявна

Новини
Отборът на Партизан (Червен бряг) продължи с доброто си представяне през последните кръгове от първенството на Северозападната "В" група. Вчера момчетата на Илиян Здравков записаха дванайстата си победа от началото на сезона, като надвиха в Севлиево местния Видима-Раковски с 2:1. Червенобрежани решиха двубоя още през първото полувреме, като до почивката вече водеха с 2:0. Първо в 37-ата минута Мартин Велев надскочи отбраната на домакините след центриране в наказателното поле и с глава заби топката в мрежата за 0:1. Само две минути по-късно се стигна и до второ попадение. Грешка на севлиевската защита и вратаря позволи на Петьо Славчев да излезе сам пред опразнената врата и спокойно да отбележи - 0:2. Освен двата гола гостите можеха да вкарат и още, но удари на Милен Тодоров на два пъти минаха на сантиметри от вратата на Видима-Раковски.

След почивката домакините взеха инициативата, а отборът на Партизан се прибра в своята половина с цел да запази своята преднина. Това можеше да им изиграе лоша шега, тъй като възпитаниците на Антон Велков не само, че намалиха резултата, но при малко повече шанс можеха да стигнат и до равенство. Почетното попадение за Видима реализира Павлин Иванов, който с далечен удар по земя вкара за 1:2 в 67-та минута.

Левски 2007 изигра втори пореден домакински мач, като след загубата в предния кръг от Спартак (Плевен) с 0:3, вчера футболистите от град Левски трябваше да приемат Трявна във възлов двубой в борбата за изпадане. За съжаление домакините допуснаха много лошо поражение с 0:1 и шест кръга преди края са вече само на две точки пред първия изпадащ отбор. В 55-ата минута главният съдия на срещата отсъди дузпа в полза на Трявна и за направеното нарушение изгони провинилия се футболист на Левски 2007 Милен Евтимов. Гостите, обаче не успяха да вкарат и нулевото реми се запази. Малко по-късно за саморазправа към съблекалните тръгнаха двама от играчите на Трявна, единият от които беше техния вратар. Независимо от численото си предимство до края домакините не само, че не успяха да отбележат, но 84-ата минута допуснаха и попадение в своята врата за крайното 0:1.

Друг от отборите от Плевенска област - Ситомир трябваше да приеме у дома в дерби от долната половина на таблицата предпоследния Ком (Берковица). Футболистите от Никопол също не успяха да вземат важните три точки, като дори можеха и да загубят. Независимо, че гостите от старопланинското градче дойдоха в Никопол само с 16 играча, от които 5 юноши, те успяха да поведат. Това се случи в 15-ата минута, като точен беше Герасимов. През втората част Ситомир все пак се добра до равенството, след попадение в 65-ата минута.

Последния регионален представител в Северозападната "В" група - Гигант (Белене) не игра, тъй като двубоят му с Янтра (Габрово) беше отложен за 22 април (вторник) от 17.00 часа. Така след срещите от 23-ия кръг Партизан заемат шестото място с 40 точки, Гигант са десети с 21 и с мач по-малко, следвани от Ситомир, които са с 20 точки, а Левски 2007 са на тринайстото място с актив от 17 пункта. В следващия кръг ще бъдем свидетели на поредното регионално дерби, като в Червен бряг Партизан ще посрещнат Ситомир (Никопол). Левски 2007 ще има тежко гостуване на Локомотив (Горна Оряховица), а Гигант (Белене) ги чака възлов мач в Берковица с местния Ком. Срещите са на 27 април (неделя) от 17.00 часа.


Добавено в: Събота, 19 Април 2014 12:38

Вторник,
 16 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.