Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ 11 медала за Вежен (Тетевен) в Сливен

PostHeaderIcon 11 медала за Вежен (Тетевен) в Сливен

Новини - Други спортове

5 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медали спечели тетевенският клуб Вежен в 3-дневното национално състезание по ориентиране в Национален парк Карандила, Сливен. Битките бяха на къса и средна дистанция за купа „Сливен“, както и за купа „Дилян Ибришимов“.
За тима от Тетевен отново се отличи Славена Петкова. Тя спечели два златни медала - къса и средна дистанция в конкуренция с 40 съпернички. На средната дистанция трета е съотборничката й Изабела Янкова.

Две първи места и за Виктор Борисов. Завоюва го на отворения лесен маршрут - на къса дистанция и за купа „Дилян Ибришимов“. Победа за същата купа и за Никол Нешева при 14-годишните. В спринта при 55-годишните Младен Маринов взе сребърен медал. Пред него завърши единствено Емилиян Миною от Университатя (Крайова, Румъния). Маринов спечели същото отличие и за купата. Бронз в спринта за Петър Ивайлов от Вежен при 16-годишните. Същото постижение и за съотборничката му Виолета Борисова при момичетата до 14 години. Трета позиция и за Бояна Кирилова.

Едноименният тим от Ловеч завърши със сребърен и бронзов медал. Спечели ги Апостол Атанасов в мъжкия елит до 21 г.


Добавено в: Петък, 26 Август 2016 18:26

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.