Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Отборът на Тетрон с изненадваща загуба от Дългопол на старта на "Б" група по тенис на маса

PostHeaderIcon Отборът на Тетрон с изненадваща загуба от Дългопол на старта на "Б" група по тенис на маса

Новини - Други спортове
Плевенският отбор по тенис на маса Тетрон претърпя изненадващо поражение от тима на Камчия (Дългопол) в първия турнир от Северната "Б" група. Съставът воден от Владимир Петков, който в края на миналия сезон отпадна от "А" група, постигна две победи и допусна две загуби в първия кръг от първенството, който се проведе в град Шумен. Плевенчани спечелиха с по 4:0 срещу отборите на Белун (Козлодуй) и Боровец-2 (Горна Оряховица), но изненадващо отстъпиха пред непретенциозния тим от Дългопол. Втората загуба за плевенските тенисисти бе от Комета плюс (Луковит), където играят вторият треньор на Тетрон - Владимир Лалев и бившият състезател на клуба - Шенол Ебазер.

Отборът от Луковит, заедно със състава на Дунав (Русе) през тази година ще се борят за първото място в "Б" група и промоция за влизане в по-горната дивизия. Северната "Б" група е съставена от осем отбора, които ще играят всеки срещу всеки по два пъти в 4 турнира. В лигата се състезават още и тимовете на Мадара (Шумен) и Пътстрой Инженеринг светкавица (Търговище).

"Подмладеният ни състав изненадващо загуби от Дългопол след като водеше с 2:0. Но явно имаше някакво притеснение сред момчетата и то се отрази на играта им", коментира за Радио Плевен треньорът Владимир Петков.


Добавено в: Събота, 25 Октомври 2014 11:33

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.