Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Спартак (Плевен) с трето място на отборен турнир по спортен бридж във Враца

PostHeaderIcon Спартак (Плевен) с трето място на отборен турнир по спортен бридж във Враца

Новини - Други спортове
Отборът на Спартак (Плевен) в състав Росен Попов, Мирослав Пашев, Цанко Василев и Станислав Миленков се класира на призовото трето място на провелия се между 10 и 12 април във Враца открит отборен турнир по спортен бридж, пише Плевен за Плевен. Организатор на турнира бе "АЕЦ Козлодуй". В състезанието взеха участие 10 отбора - три от Плевен и по един от София, Враца, Перник, Монтана, Видин, Червен бряг и Козлодуй. Те играха по системата "всеки срещу всеки" мачове по 8 дона. Тимът на Спартак (Плевен) завърши надпреварата с 6 победи и 3 загуби, като със събраните 110 точки от 180 възможни се класира на третата позиция.

Плевенчани, обаче, може да съжаляват, тъй като те победиха убедително първия и втория в класирането Чичо (София) и Истър (Козлодуй), но допуснаха загуби от значително по-слаби противници.

Много повече се очакваше от другите два плевенски отбора "Найтингейл" в състав Слави Алексиев, Златозар Сариев, Румен Върбанов и Юри Николов и "Плевен" - Олег Петракиев, Веселин Узунов, Светлин Антонов и Чавдар Андреев, които се класираха съответно на пето и осмо място.

Следващите състезания, в които ще участвуват плевенските бриджори, са открития национален двойков турнир на 26 април в Белене и третият кръг на Западната лига, който ще се състои на 10 май във Враца.

Източник: plevenzapleven.bg


Добавено в: Сряда, 16 Април 2014 11:35

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.