Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Над 40 левскари се включиха в коледен боксов турнир

PostHeaderIcon Над 40 левскари се включиха в коледен боксов турнир

Новини - Бойни спортове

38 боксьори и 6 състезатели по кик-бокс се включиха в третия коледен турнир между фен фракциите на Левски (София), домакин на който вчера бе плевенската зала "Спартак". Спортната проява бе организирана от Vandals Pleven със съдействието на Боксов клуб София-Запад, Националния клуб на привържениците на Левски, Българската федерация по бокс и общинското ръководство на ГЕРБ - Плевен и събра в нашия град запалянковци от цялата страна, съобщава Плевен за Плевен. Почетен гост на турнира бе председателят на БФБ, Красимир Инински - петкратен шампион на България за мъже като състезател на Левски (София), а сред официалните лица на откриването също така бяха областният управител Ралица Добрева, депутатът Владислав Николов и общинските съветници от групата на ГЕРБ Мартин Митев и Владислав Монов.

Многобройните гости в зала "Спартак" бяха приветствани от председателя на Националния клуб на привържениците на Левски - Владимир Владимиров, който не скри радостта си, че левскарите са отново заедно в юбилейната за клуба година, като пожела на състезателите от всички фракции да се представят достойно. Своето приветствие към спортистите и зрителите отправи и народният представител Владислав Николов. Той изрази надежда, че турнирът в Плевен ще се превърне в традиция и плевенчани ще имат възможността да се наслаждават на множество боксови срещи.

В турнира се играха срещи във всички възрастови групи и всички категории, а както подобава на едно истинско спортно състезание, победителите получиха медали.


Добавено в: Неделя, 21 Декември 2014 11:44

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.